Onsdag

Ringde pappsen imorse och bad honom hämta mej så vi kunde va ute på landet. Han berättade också att Smulle attakerat hans arm och att han hade tappat kännseln i två fingrar. Blev ganska orolig så när han kom in till stan så fick mammsen o jag kolla de och de va ingen rolig syn kan jag säga. =/  Så efter samtal till njurmottagningen (som pappsen alltid ska höra av sej till i första hand) så fick vi reda på att han skulle ringa till vårdcentral eller dra till akuten. Men pappa sket i de...

Vi drog till landet och solade och jag badade faktist! Sååååå skönt kan jag lova! =P Va sådär ljummet men ändå jättesvalkande, synd bara att jag fick bada själv eftersom pappsen skadat armen. Men senare under dagen så ringde han faktist till vårdcentral så vi fick komma under dagen.

Så när vi kom dit så var de trevliga som tog emot oss. Så gick vi in på ett rum där läkaren kollade hur det såg ut. Hon sa "oj, det är de värsta jag sätt idag" så ja de va ganska stora rivsår. Han fick stelkrampsspruta och antibiotica som han ska äta i 10 dagar. Usch fattar inte hur en katt kan göra sånna rivsår! =S


Aja de är en dag imorron också, får se om David dissar eller inte! =P

// Erika

Badhuset - Måndag

Idag så bestämde ja o Della som är en barndomspolare att vi skulle ses. Va jättelänge sen vi sågs och hittade på nått så ida drog vi till badet och hade faktist väldigt trevligt. Hennes kille kom ett tag senare och sen drog vi när de började bli kallt. Drog oss bortåt filmstaden för att Della o hennes kille skulle gå på bio, träffade Jimmy och Simon där utev ren slump. Trevligt tyckte jag men aja.

När Della hade köpt biljetter så drog vi för de skulle käka på gud va gott (pizzeria) så höll dom sällskap. =) När de käkat så frog vi bort till gottoteket sen filmstaden igen där vi sa hej då så träffade jag Jimmy och Simon igen o höll de sällskap ett tag. Så efter mycke motion ida så nu sitter jag hemma o ska väll sova snart. =P Är helt slut!

Men men Della o jag ska ses imorron också, blir en sväng på stan o kanske sola efter får se! =) Men men messa om ni har lust att ses!

// Erika

Solsönda

Imorse så fixade jag och pappsen hos farfar, jag klippte gräs och krattade medans pappsen fixade i rabatterna. Va jättevarmt redan imorse men ändå, jag hade ju bikini på mej så de gjorde ju inget. =) Sen kom hemtjänsten till farfar, de verkade va ganska snälla iaf.

När vi va klara så drog vi ut till landet, pappsen kittade fönster medans jag solade mestadels. =) Sen vart de dåligt väder när vi hade vatt o käkat så vi va tvugna att skynda oss att ta in alla saker som låg ute på tomten. Och så var vi tvugna att plastaför där fönstret skulle sitta igentligen också, som tur va så hann vi innan de började regna o allt. =P

Nu sitter jag hemma och har tråkit, ska väll sätta på en film eller nått. Solbränd tror jag att ja blivit iaf, kanske lite väl mycke såg jag på axlarna! ^^ Men kanske skriver en sväng imorron om de hänt nått!

//Erika

Hej då dag...lördag

Sharon och jag bestämde att jag skulle va hos henne vid 9 för att vi skulle dra iväg till stockholm kl.10. Har inte sovit mycke inatt kan jag inte säga, vatt orolig för Sharon och hur allt ska bli utan henne. Så en trött liten Erika påväg till Sharon kl. 8.40. Var ju väldigt fint väder iaf.

Kom till Sharon och alla höll på att fixa sej och äta frukost, kollade också me Sharon så hon inte glömt nått, hon ska ju lixom vara borta ett tag. Sen drog vi oss ut till bilen där jag, Sharon, Vigge, Gresse och Kajsa tränger in oss i bilen. Sharons mamms kunde inte följa med för de va full bil så hon fick säga hejdå till Sharon hemma i Norrköping ist. Först höll Sharons mamma ett gott leende på läpparna men efter en lång kram med Sharon så såg man tårarna krypa fram. De kan jag förstå! De är ju inte alla som släpper iväg sin dotter ensam i thailand i 5 månader.

Sen bar vi oss iväg! Jag satt och höll Sharon i handen mestadels av vägen...känner redan ett tomt rum i hjärtat, shit va jag saknar henne! Grät jättemycke förut, bara insåg; hallå va fan jag kommer inte träffa den där bruden på 5 jävla månader!!! Men men vi kom fram till arlanda där vi ställde oss i kö för att få Sharons biljett o de gick jättebra. Gick och fikade, kände bara helatiden snart...snart...snart åker hon ifrån mej. Såg på Sharon att hon var lite nervös men de skulle gå bra. Efter en mysig fika så ställde sej Sharon i den jättelånga kön in till planet.

Först fick sharons papps en kram sen var det min tur. Kunde inte rå för att tårarna kom fram redan, såg det på henne också. Va fan vi har ju kännt varandra utan och innan! Inte så enkelt att bara åka ifrån nån sådär. Vi stod där tills vi inte såg henne längre och vinkade massor. Hoppas att resan gått bra även om hon va ensam.

Men Sharon om du läser det här så är de här till dej!

Gumman jaa vad ska man säga?! Älskar dej jättemycke och det hoppas jag att du vet! Jag finns alltid här om du behöver prata eller vad som helst. De finns INGEN SOM DEJ!!! Saknar dej massor och kommer göra det helatiden när du är där och jag är här. Pussa och krama på lilmissen du fick och tänk på mej! Ta massa bilder och skriv massa om hur du har det och allt!



Älskar dej min gumms! <3<3<3

Det var allt för mej! God natt...

//Erika

Fredag

Drog ut på balkongen när mammsen drog o skulle fika med sina vänner, bli lite brun hoppas jag på! =) Ringde Sharon o Vigge mfl. för de skulle fika o snacka lite. Sharon o Vigge drog sen o kollade på bio så jag drog me pappsen till landet.

Har ju vatt fint väder hela dagen ida så de fick bli bikini och uppsatt hår ute på landet. Så skönt att vara där ute när det är lugnt, men kände efter ett tag att de blev jobbigt när Smulle gick o jamade helatiden så jag gick en ganska lång promenad med honom. Han tog en liten näbbmus men hittade inget annat som tur va (jag är lite väl mycke till djurvän så när han får tag i nått så tar jag de ifrån honom o släpper iväg de, om de inte redan dött såklart). Sen bar det hemåt efter lite snack om allt och inget.

Tror jag blivit lite brun idag iaf, mina fräknar syns! Hehe...

Sharon drar till thailand imorron...känns jobbigt och jag är rädd att jag kommer börja gråta imorron. Men hon ska skriva blogg och vi ska snacka både över mail och över msn. Säger då de, TUR ATT INTERNET FINNS!!! =) Hon ska ha me sej sin misse hon fick av mej i present. Kommer att bli så glad när min bejb kommer hem igen! <3

Eve och Eric kom hem ida, de är tydligen lite solbrända och har tagit MASSA bilder ifrån turkiet. Ska bli kul att se! Jag kommer ju inte ha så mycke att göra nu när Sharon drar men ska väll hjälpa pappsen att isolera snart också. Aja de löser väll sej som allt annat...

// Erika




Jag o min söta Sharon! <3




Här ser ni min fina Sharon! (Jag som tagit bilden)

Torsdag

Weiii fint väder som fan ida, betyder landet. Ja, jag ringde farsan o han kom o hämtade mej. Så extremt varmt ida, helt still i luften. Katten orkade ju inte ens gå ida. =P Pappsen kittade fönster och jag drog och fyllde igen hålen som var ute på vägen, blev jättebra så nu behöver man inte köra runt alla hål. =) Sen drog pappsen o jag ut me katten som inte orkade gå så mycke.

Pappsen och jag gick på promenad efter att vi lämnat katten hemma, väldigt trevligt faktist. Ibland är de så jävla kul att snacka me pappsen och hans gamla minnen om tex. när han o hans polare dränkte in en limpa i brännvin och gav sen till ankorna, haha shit inte lite fulla ankor tydligen. ^^ De va en av alla saker som pappsen berättade om hans hyss.

Ibland är de också skönt att ha lite ensamtid me pappsen, inte ofta att man har det längre. Men men fick också veta att farfar legat inne på sjukan igen, han hade tydligen en propp o de kommer de på nu, SMART!!!! Men han ska tydligen få sprutor mot de nu, får se hur de går.

Aja blir väll läggdags snart...

//Erika

Några dagar

Jo de va ju ett tag sen jag skrev, finns inte så mycke o skriva bara. Jag och pappsen va ute hos min farbror igår och kopplade ihop allt så de hade telefon till deras fritidshus. Tog ett bra tag men de gjorde inte mej nått. Trevligt att ta en promenad med pappsen och äta massa blåbär och vildhallon, som han gillar iaf. =)

Idag vaknade jag riktigt tidigt och var klarvaken kl 7 imorse. =S Helt skumt, jag som brukar vakna ganska sent. Men men jag drog upp på vinden o hämtade säckarna med alla gosedjur som vi har, mammsen hade tänkt sälja en del om det går vill säga. Hehe var ganska MYCKE gosedjur, men man har ju samlat hela sitt liv så inte konstigt! =P

Sharon åker på lörda!!!! Fan de har gått så fort, men kanske går fort när hon är borta också. Jag kommer sakna henne o de vet hon. Ska med och vinka av henne och tjuta som fan på flygplatsen! Hehe ;)

Snart blir de väll att sova, ganska seg faktist.

Men sov gott folk...

//Erika

Lördag fest

Ja det blev en trevlig kväll iaf, en del folk och lite dricka. =) Sharon fick lite söta presenter som hon visst gillade, som tur va! Så höll jag ett litet tal, blev tårögd men lyckades hålla inne tårarna. Fan fattar inte hur jag ska klara av att se henne åka nästa vecka... =/ Känns konstigt redan nu att hon kommer åka, men som sagt hon ska ha kul och köpa med sej lite saker till mej ifrån thailand. =)

Jaja nu blir de väll sova...

//Erika

Torsdag, Fredag

Satte mobilen på väckning vid 10.30 och snoosade till kvart i för då ringde Nicklas, fan tänkte jag ^^ jag måste ju låta vaken annars är de ju pinsamt. Så jag tog ett djupt andetag och svarade sen, hej väckte jag dej? De va den första frågan jag fick, PINSAMT! Hatar att låta trött! ^^ Men men iaf jag o Nicklas gick iaf och fikade senare och träffade min storasyster och hennes kille som letade kepsar som de skulle ha med sej när de skulle till Turkiet. Földe med när Nicklas gjorde ett jobb lite snabbt. Sen sa vi hej då och jag gick hem och slocknade i sängen ett tag. ^^

Skulle dragit till Sharon men drog till Jonas o kolla film, de femte elementet. Den är väldigt bra faktist, om den inte hackar! =P Fick sova där annars skulle vi inte hunnit se hela filmen. Men drog tidigt imorse (iaf för mej) för Jonas och hans familj skulle iväg. Så när jag kom hem så slängde jag mej i sängen o sov ett bra tag. Har inte hänt så mycke ida, mest segat. Alltså en SEGDAG!

Måste springa lite på stan imorron, ska köpa present till Sharon och nått till knytkalaset eller vad man ska säga för de är ju hejdå fest också. Frågade Sharon va hon ville ha, hon svarade nått litet som jag kan ha med mej när jag åker som jag kan ha o tänka på dej. Kommer värkligen sakna den där tösen! De är inte enkelt när den närmaste försvinner länge. Men hon SKA ha kul och lära sej massor! =) Kommer Sakna dej gumman hoppas du vet de! Älskar dej min gullipluttigumms! <3

Aja nu ska jag väll slänga mej på sängen, de är ju en dag imorron också!




Bara därför får de komma en fulbild på mej från studentveckan! =)

// Erika

Onsdag

Idag låg jag o drog mej ett ganska bra tag, mamma kom hem o sa att farfar ligger på sjukan. Blev ganska orolig över vad det kan vara eftersom han har haft ett svullet ben ett tag, men nu hade det tydligen blivit värre. Börje min farbror hade visst suttit med farfar på akuten i 7 timmar, HALLÅ akuten och det tar 7 timmar. Aja visst kan jag förstå de som verkligen har akuta saker men min farfar som är gammal då?! Aja men vi (pappa, Elin och jag) var och hälsade på honom idag inne på hans rum. Han vart jätteglad, de blir han ganska ofta när man hälsar på.

Pratade med kusin Stefan imorse, kändes kul att han vill snacka med mej iaf. Så man håller kontakten lixom. Det är ju inte så ofta att man ses längre, mot förr. Haha vi har en video ifrån när vi va små när jag och min storasyster spelar fotboll med våra äldre kusiner, farmor va också med där. Va söt man va på den tiden! =) Då hade man inga problem att tänka på, mot vad man har nu.

Undrar om det finns nått jävla system nån stans som visar vem som skall dö härnäst. Vet att farfar är gammal nu men ändå väldigt pigg för sin ålder. Vet ockå att morfar är lite halvdålig, känns så tråkit. Blir ju så tomt när alla försvinner!!! Usch inte bara att de blir tomt utan man saknar vissa saker med dom. Men mormor asså, haha fan hon va speciell! Alla borde kännt den personen jag kände. Inte den alkoholiserade mormor utan MORMOR som bakade bullar och var så otroligt gullig mot mej. Usch vad jag saknar henne, ingen och då menar jag INGEN kommer kunna ta hennes plats! Hoppas man träffar de som gått bort när man väl dör...hoppas värklien de! Vill träffa henne och hålla om henne igen!

Nu ska jag väll lägga mej och tänka lite, men men skriver kanske imorron.

//Erika

Jaha de va tisdag ja...

Åt blåbärspaj till frukost imorse. ^^ Jättegott tycker jag iaf! =D Sen va de bara o sega, sege och åter sega. Morsan o jag drog o handla så åt vi pytt i panna sen. Jaha...sen kom Elin hem så åt vi bläbärspaj igen! =P Nu sitter jag bara och har JÄTTETRÅKIT...aja de kommer en ny dag imorron. =)

God natt då...

Därför får de komma en kul spökbild på Moffe som jag tagit! ;)



//Erika

Måndag

Okej vi tar söndagen först! Jag gick och tog en glass med Jimmy och snackade lite skit sen drog jag till Sharon o Vigge där vi käkade god mat. Spelade lite kul spel sen drog jag vid 2, lite sent men ändå jag har ju ändå inget att gå upp till. =)

Idag så hade jag inget för mej så ringde pappa och sa att jag ville ut o plocka blåbär, så de gjorde vi. Men efter ett tag så hörde vi mullret och det kom små droppar då o då, men inget farligt så vi fortsatte plocka. Fick ihop ganska mycke bär, det räckte ju till två pajer lixom. ;) Men iaf så drog vi hem så skulle inte lillsis äta hemma så jag bestämde att jag skulle bjuda pappsen på pizza. =) Men han hann inte äta paj innan han drog så lovade att spara till honom.

Ringde Sharon och bjöd över henne och Vigge på lite paj, har lovat Sharon de innan hon drar till Thailand. Det vart lyckat, så Sharon Vigge mamma och jag åt blåbärspaj tills vi blev illamående. ^^ Gott var det och det finns ju en hel paj kvar! Hmm lite till pappa och lillsis vill nog ha och såklart så ska jag o mamma ha lite till va jag vet. =)



Så här fin blir man när man plockat blåbär! =P



Här har vi det goda resultatet! Lätt värt allt jobb! =D

// Erika

Lördag

Va jävligt kul i fredags med Sharon, brukar oftast va kul med henne. Under dagen hände inte allt för mycke, det va mer under kvällen det va kul. ;)

Det började med att dricka en del hemma hos Sharon och fixa iordning sej, snyggingar vi! Hehe! =) Sen drog vi till Hugos där vi träffade Erika också, väldigt trevligt. Men träffade också en del föredetta klasskamrater lite kul sådär. Drog ifrån Hugos vid typ 3 och vidare till Max och tog en hamburgare. Sen drog jag och Sharon förbi henne för jag hade mina saker, vi sa hejdå sen så började jag gå hemmåt och då va de redan ljust.

Kom hem o va väldigt trött kan jag lova så somnade ganska direkt.
Aja de va fredagen de...



Här har vi lilla mej innan utgången till hugos! =)

Ida så sov jag ganska länge, pappa ringde o fråga om vi skulle klippa gräs o de är ju bara bra för då kan jag tjäna lite pengar. =) Så precis efter vi ställt in allt och klippt allt klart så började det regna, inte så farligt i början men sen när vi skulle dra oss hemmåt så började det åska och spöregna. Så när vi skulle från bilen till porten så vart vi dyngsura. ^^

Senare efter vi ätit så vart de sol igen och mamma, pappa och jag drog till farmors grav. Väldigt fin gravsten fick hon och jag va nära på att börja gråta men hade inte så stor lust att nån skulle tycka synd om mej just då så höll tårarna inne. Kyrkokissen var där också, en sån underbar och fin katt. Gröna ögon och mörk päls förutom på svansen som var randig. Han verkar märka när man är lite depp för han ska kela lite och få en på bättre humör. Men han verkade ha ont ida, lite synd den katten som brukar vara så kelig annars. Jag har inte vatt ute vid graven sen begravningen vad jag vet, tycker det är lite jobbigt. Hon var ju en av de människor som ändå stod mej nära, som mormor. Men mormor var närmare mej än nån annan i min släkt. Saknar henne verkligen! Allt blir bara skit utan henne...det finns ingen som kan ta hennes plats!

Aja nu ska jag väll lägga mej snart eller nått...finns ju inget kul att göra! // Erika

Torsda...

Idag vaknade jag och fick se att fan de är visst fint väder ida också. Ringde pappsen så kom han och hämtade mej så det var bara han jag och katten ute på landet. Väldigt skönt pch trevligt för pappa och jag kan prata om ganska mycke saker som hände när han va ung och när vi var små.

Vi gick på en promenad me Smulle, han tog en mus som jag inte hann rädda och en ödla som jag räddadr från hans stura käft. ^^ Na men gillar inte att han äter djur! =P Jag vet...jättetöntigt men jag är ju sån djurvän av mej. ;) Sen när vi kom tillbaka till tomten så skulle pappsen fixa Elins skateboard så jag la mej i solen, som vanligt.

Riktigt skönt att veta att man blir brun! Älskar att vara det under sommaren. =)

Pappsen och jag bestämde att vi skulle dra till farfar imorron och klippa gräset för det såg tydligen förjävligt ut, men senare är de jag och Sharon som äger dansgolvet kan jag lova! =D

Älskar dej gumman för att du finns och hoppas du vet att jag finns för dej också om du vill snacka av dej! =)



Lilla Smulle! =)

Go natt då... // Erika

Lite onsdag då...

Vaknade och det var FINT väder ute, det betydde landet och sola!!! =D Så ringde pappa som hade vatt me farfar på vårdcentralen så drog mammsen, pappsen och jag till landet.

När vi väl kom till landet så va de jätteskönt så slängde mej på solsängen och fick vända mej efter ett tag så man inte bara blir brun på ena halvan. ^^ Senare så käkade vi lite och tog de lugnt och mammsen o jag somnade ett bra tag, man blir faktist trött av all frisk luft.

Sen skulle vi hem men eftersom vi plockade MASSA vinbär ute på landet så åkte vi görbi mammsens kompis för att vi kunde dumpa lite hos dom. Så tog vi en liten extra sväng då vi såg TRE grävlingar (en mamma och två ungar) springa över vägen. Kändes lite kul! =) Så såg vi lite rådjur med kid o så, men grävlingarna va coolast att se. ;)



Glömde säga att jag hittade mej en liten kompis, en kopparödla eller orm eller va de kallas. Söt va den! =)

Nu har jag vatt på utebion med Erika, var väldigt trevligt förutom att jag vart jättekall om min rumpa! =P Just då ville jag ha nån som man kunde sitta hos som kunde värma mej lite. Även om Erika var varm så skulle jag ändå velat ha nån att mysa med. Men men trevligt va de iaf...

Ibland känner jag att det skulle vara skönt med något stadigt och ha nån man verkligen älskar, men det är ju inte så enkelt har jag märkt. Kärlek är en kronglig sak och kommer nog aldrig bli enkelt! Frågade mammsen om hon längtade till att bli mormor, de är ju klart att hon gör de skulle jag med göra om jag var mamma och ser mina barn bli äldre. Frågade pappa och man längtade till att bli morfar då sa han joo de gör jag väll men just nu väntar han ju på att bli farfar först. Hoppas min bror och hans tjej får en liten bebis snart, skulle vara så kul att se hur söt ungen måste bli eftersom min bror och hans tjej är så underbara och ser bra ut bådatvå. =)

Nu ska jag sussa...men slänger in en bild först som mammsen har tagit på mej! ;) //Erika



En tisdag

Det har inte hänt så mycke ida...Va lite me Jonas. Vi köpte lite grejer han skulle ha bara sen kom han ner till mej efter att ha vatt hos min granne ett tag, kollade lite på arvikabilder eftersom de va på arvikafestivalen. Lite orättvist, de såg ju så jävla kul ut på bilderna iaf! =D Ska också åka på festival, kanske t.o.m. ska jobba på hultsfred nästa år. Man har ju lite kontakter! ;)

Sen under kvällen hände inte så mycke, sega typ som alltid! Men har faktist redigerat lite bilder på Sharon också! Ganska nice...

Här kommer lite bilder!











Tack för ida! //Erika

Måndag igen...

Dagen började med en stor frukost, jag som inte brukar äta frukost. Det blev 3 mackor med ost och en kopp te med honung och mjölk. Faktist jättegott!! =D

Va en snabbis på stan, regnade ju som fan ida så men fick typ springa så fort man kom ut... Blä gillar inte regn, de ska vara sol! =)

Under resten av kvällen har jag redigerat bilder på min lillasyster och så ska jag redigera flera på Sharon också, hon ska få en del fina bilder. Vi måste ta nya gumman så jag har nått att göra när du är i Thailand.

Vet inte riktigt om jag passar bakom eller framför kameran...kanske lite av båda, men står mest bakom! ^^ hehe

Aja nu ska jag sova snart...god natt!

//Erika










Alla bilder tagna och redigerade av mej själv! =D

Söndag

Ja!!! Idag hämtade jag datorn! Äntligen en lite vettigare dator som man kan använda som inte stänger av sej när som bara sådär. Fiiiiiiin... =D Tack Vigge för att jag fick köpa den av dej!

Vi va hos morfar och fikade förut och så träffade jag David inne på Willys när vi handlade lite! Trevligt tycker jag iaf! ^^

Nu under kvällen så skulle vi på utebion men de regnade ju så inihelvete så fick gå hem igen, satte på en film hemma ist! Ganska mys och trevligt när sis vill hitta på nått me mej. =) Ska kolla me henne va hon ska göra imorron tror jag...kanske kan gå en runda på stan och kolla lite saker bara. =)

Kom o tänka på en dröm jag har som jag verkligen vill ska hända...de är att jag vill göra utlandstjänst någon stans där jag behövs och kan visa att jag kan göra nått annat än att bara vara lilla jag helatiden. Vill hjälpa andra, så är de och vissa vet iaf att de är en av mina högsta drömmar.

Har haft drömmar om att jag varit ute i utlandstjänst så kommer jag hem men det är ingen som möter mej i stockholm när jag kommer dit med planet så jag tänker aja de kanske tror att jag kommer direkt till norrköping, de möter nog mej på centralen när jag kommer med tåget. Men där står ingen familj och väntar...så jag går hem och kommer innanför dörren och ropar "hej jag är hemma nu!" den ända reaktionen jag får är typ "jaha är du hemma nu *suck*". Fan va hemskt det skulle va om man skulle bli uppmött så efter 6-8 månader bara sådär.

Men jag vet att om jag skulle göra utlandtjänst så skulle alla bli jätteglada när jag kommer hem, vet också att alla skulle vara väldigt oroliga över mej när jag är borta... =) hehe därför måste de komma en bild på mej i m90 ifrån fbu! ;D



Den här bilden är tagen av min Löjtnant 2005. =)

Vet inte men jag har alltid varit den lilla tjejen som söker sej utmaningar och har alltid varit mer killtjej än en riktig tjejtjej som använder massa smink, kjolar och klänningar. Men men man vet ju aldrig vad som händer i framtiden...

//Erika den lilla militär tjejen...

En till lördag...

Idag så vaknade jag och kunde inte alls prata, tror jag skrev och snackade ganska mycke igår så det är nog lite därför! ^^
Men jag hade väldigt trevligt med Sharon o lite annart folk som David tex. =D va ju ett tag sen man träffade honom! ;) MEn när man väl ses så är de så jävla härligt. =P

Men iaf idag har jag och min lillsis varit på landet och gått promenad så har jag ju också fotat henne en del! Hon blir också så satans bra på bild...dumma unge! ;) Hehe skojja! Ibland har man ju bara sån god lust at slå henne för hon är så söt! =D Efter vi käkat och gått promenad så slängde vi oss på pappas säng och hade kissen mellan oss. ^^ Smulle är så gullig....när han är snäl vill säga! Tihi! =D

Nu ska jag försöka att redigera lite innan datorn dör IGEN! Aja ta de lugnt säger jag till mej själv, du har ju faktist snart en stationär och bra dator som INTE stänger av sej när den blir varm! ^^

//Erika

lillsis


lillsis


lillsis

Tre bilder av min snygga lillsyrra! =D <3


Min och Sharons Fredag

Sharon sov hos mej inatt och så gick vi upp vid 9 imorse, eller hennes mobil stod på väckning då! ;) Efter vi dragit oss upp så cycklade vi ner till Sharon och gick en sväng me Buffy, rensade Sharons garderob. Efter det så drog vi en snabbis till Vigge för att Sharon skulle hämta lite saker till våran fottning sen, hälsade ju också på MINUUUUUS. ;) Sen drog vi tilbaka och gick me Buffy en gång till för att sen dra hem till mej och dra till LANDET! =D

När vi väl kom till landet så va de soligt...några minuter. Så växlade det att vara soligt och lite molnigt men när de va sol så drog vi till udden och plåtade lite snyggobilder på hetingen själv...SHARON!!! =D Efter ett tag så skulle de ju såklart börja regna så vi drog oss tillbaka. När det var uppehåll igen så gick vi på promenad till fåren och de va ju så söta, iaf mitt sötfår =D nr 08115 hehe som det hette. Den fick t.o.m. en puss som Sharon fick fota. ;) Den bilden kommer väll upp här sen nån gång när jag ska köpa mej en annan dator! =D

Just ja, jag ska ju berätta också att jag har fixat mej en ny dator! En mac av Vigge som han bara ska fixa cs3 på och jag ska betala 2000. Jävla bra pris enligt mej som behöver en ny dator! Tack Vigge!

FÖR EVE ÄR JU SÅ JÄVLA BÄÄÄÄÄÄÄST!!!!! Min storasyrra har ju körkort nu...dumma unge ;D men GRATTIS!!!! <3<3<3

Nu ska jag fixa iordning mej till sen när jag och SHARON ska till Hugos och festa loss! Bäst att passa på nu innan hon drar! ;) <3

//Erika

Lite bilder från landet på Sharon! <3


En till bild på sharon


sharon <3

Tre av bilderna som jag tagit på Sharon under dagen! =D Hon är för underbar! <3

Torsdag då!

Vaknade utav en underbar dröm imorse! Jag drömde att jag skaffat mej en liten egen unge som var så jävla söt!!! =D Han var mörkhårig och hade riktigt blå ögon och hade en sån cool personlighet. Han den lilla parveln va glad och tittade mot mej helatiden. Så underbart söt, nog den sötaste bebis jag någonsin sätt tror jag. Åhhh längtar faktist visa gånger lite...och jag vet att mammsen längtar för hon vill bli mormor! ;D

Aja senare under dagen vad har hänt?

Jo jag va på landet med min lillasyrra och pappsen. Vi solade nere på badstrand och sis badade faktist men jag tyckte de va lite kallt men doppade mej halft iaf. =) Efter de så drog vi oss tillbaka till våran tomt så drog vi och åt med pappsen på donken. Trevligt va de iaf...

Senare när vi kommit hem så drog jag me Sharon och hennes pappa till deras polare och åt gott och träffade deras barn. Ena heter Liv och är en tjeja på 10 bast, mognat ganska mycke sen jag såg henne sist. O så får vi ju inte glömma miniOlle som liknade ungen i min dröm. Så söt! =D Så tittade vi på film med dom det blev filmen Jumanji, lite läskigt för miniOlle så han fick sitta och mysa i mitt knä! Just då kände jag hur mycke jag längtar til att bli lite mamma! ;)

Så nu ligger jag och Sharon på mitt rum och ska snart slagga, det är ju faktist en dag imorron också! Då blir de fottning av Sharon, kommer bli SUPERKUL!!! =D Weiiiii...hehe God Natt allesammans!!!

Ett speciellt meddelande till min syster EVE!!! Lycka till imorron och du kommer klara uppkörningen! Love ya sis...allways! <3

//Erika

Onsdag igen...

Ja vade hände idag då jo jag var på landet typ heeeela dan. Jätteskönt faktist! Hoppas på att man blir lite brun nu när solen kommer fram igen! =D Älskar att vara brun när de är sommar!

Vi åt grillat och det är ju bara andra gången för mej i sommar att jag käkade grillat! Såååååå gott jag lovar.

Senare under kvällen hade jag så ont i nacken, har inte kunnat sova ordentligt de senaste dagarna pga de. Så Robin ställde upp och var snäll så jag fick massage så åkte vi till stockholmsrondellen för han och hans polare hade inget pålägg i sin nya lägenhet.
Så såg vi på film men då slog johnblund mej i ögat så jag va tvungen att dra hem o krypa ner i min myssssiga säng! =D

//Erika

Tisdag

Vaknade tidigt vid 6 nån gång för jag hade så jävla ont i nacken och kunde bara inte somna! =S känns ju som en bra början på dagen...INTE.

Jag va med Sharon under dagen och vi gick förbi banken så jag kan få en dosa så jag kan sätta in pengar till henne när hon drar till thailand. =) Så kan hon köpa lite fina grejor till mej som typ aldrig åker utomlands! Hälsade en snabbis på Robin ute på stan också.

Senare under kvällen så blev jag jättedålig fick feber och världens huvudvärk. Så det gick knappt att göra nått...

// Erika


Måndag

Inatt va jag ute och gick, kände att jag behövde rensa tankarna lite. Har vatt ganska mycke o tänka på just nu, fan att mormor inte finns längre. Gick bort till minneslunden inatt och bara satt där. Tack o lov att ingen annan va där, nått jag hatar är att gråta inför nån annan, så kändes ändå skönt att vara ensam.

Hände inget speciellt förutom att jag hängde med till landet och skulle hjälpa farsan med fönstren. Men klantig som jag är så slinter jag med kniven och skär mej i handen! ^^ Men det är somvanligt med mej och min tur...

// Erika

RSS 2.0