Lördag kväll...

Sorry alla att jag inte uppdaterat så mycke! Har inte haft tid, jag har faktist jobbat! ^^

Men här kommer allt på en gång då!

Jobbet
Sista dagarna troligen nästa vecka o de är ju skönt men då tjänar man ju inte pengar längre. Men hade tänkt om bigsis kan kolla på sitt jobb om jag också skulle kunna få börja jobba där om jag tar nån kurs på universitetet/comvux. Skulle va lite skönt att jobba på lager. Är lite trött på att sitta o göra skolkataloger vid en dator nu. Inte mitt drömjobb precis men pengar är ju pengar. Känns ju skönt att tjäna lite egna pengar ist för att sitta o tigga från andra.

Det känns skönt att kunna hjälpa till lite hemma med pengar o så. =)

Hemma
Ja här hemma är de just nu lite stökigt o så eftersom vi rensar en del grejer som ska på loppis sen.
Hehe i mityt rum är faktist också lite nytt! =D Köpte mej en BRA säng ist för den förra som knarrade som ett as! Kunde fan inte sova i den för att den knarrade så mycke! Men nu har lilla jag en 120 säng för mej själv! Betalat den själv också så det känns ju bara bättre! =D (Får komma en bild på den nån annan dag) =)

Har börjat umgås lite mer med min bigsis nu. Ganska trevligt att umgås nu när hon inte bor hemma, då träffas man inte lika ofta och tjatar/bråkar inte med varandra lite ofta. Så jag har vatt med henne till hennes underbara kompisar! Fattar att bigsis älskar dom! =) Marie som är Eves ena polare skulle visst ha halloweenfest och jag är bjuden också tydligen! =D så det kommer nog blir jättetrevligt!

Lillsis hänger mest ihop med sin pojkvän så man ser henne typ ALDRIG! =P Jag som tyckte att det va så trevligt att umgås i sommras när vi hittade på saker o så. Men som sagt nu är hon lite upptagen med sin kille. ;) så söta så!

Jag själv då...
Jag har klippt mej o så! =D Johanna en tjej på jobbet som gått frisör klippte mej jättefint.


Och så här blev de då! =) kanske inte syns allt för bra men ändå!

Annars om mej då...
Börjar tröttna på att va ensam o inte ha nån som jag kan va med...nu har lillsis och bigsis killar o jag är heeeelt ensam. Känns så tråkit att inte jag har nån att pussa på o kramas med. Men ändå är det skönt ibland att bara kunna bry sej om sej själv.
Börjat läsa lite, o det va lääänge sen jag gjorde kan jag lova! Idag pratade jag t.o.m. med SHARON!!! =D Usch va jag saknar henne o det är ju en månad kvar tills hon kommer hem...Inte allt för länge som tur är! <3 Då ska vi ut o festa o träffa folk!

Körkortet
Trafikskolan ringde o kollade läget för jag skickade mina papper till vägverket för länge sen men nu fick jag ju reda på att jag ska inte få hem papper utan jag ska gå in genom deras hemsida o fixa allt! KRONGEL!!! Men men nu är de betalt o fixat så nu väntar jag bara på godkännande! Och så börjar jag teorin den 30/10! Sen får alla akta sej på gatorna när jag kommer! Hehe tycker de är lite läskigt att börja köra men de kommer nog gå bra o de blir sån frihet från allt! =D Kunna dra med sina polare i sommar o bada osv! Åhhh de kommer bli super! =D

Men men får se hur länge de dröjer innan jag skriver igen men nu har ni fått en liten uppdatering!

Puss o kram
/Erika

RSS 2.0