En måndag...

Ja nu va de jättelänge sen jag skrev...jag vet!!!
Har inte orkat och har bara inte haft lust...

Men nu skriver jag i alla fall! =)

Jag har faktist inte gjort allt för mycke...jag har hittat på mycke saker med min storasyster o så.
Vi har varit duktiga och börjat träna faktist! Känner att det är skönt för kroppen att röra lite på sej eftersom jag mest har suttit hemma. Så förra veckan så var vi och tränade två gånger (första gångerna för mej!). Fösta gången var det mycket mage sen andra gången var det styrka. Vi börjar också varje pass med att trampa på en sån där trampgrej ^^ vi kör de i 20 min random o då blir de både hårt och lite enklare. Får ju mjölksyra direkt men ändå så klarar jag 20 min...hmmm men får inte nån träningverk utav det. Idag har vi kört step up och det va såååååå kul! Trodde jag verkligen inte men de va superkul när man väl hängde med. Så ska vi träna igen i gymmet på onsdag.

Hur klantig kan man vara...
Efter första gången vi tränade så glömde jag mitt träningskort i byxorna....SMART!!! Så det blev tvättat till smulor...16 ggr o jag hade tränat en gång på de! Men när vi kom till gymmet så skulle jag köpa ett nytt 16 ggr för 260 men så berättade jag vad som hade hänt så garvade han bara åt mej så sa han att jag fick 30 ggr utav honom för 300 men hade ju bara 260 med mej så han tog de o sa skit samma! Så nu har jag börjat om igen. Sån underbart trevlig receptionist!

Körde bil med pappsen i söndags o de gick superbra! Var så nervös för skulle köra från vårat landställe till himpa o de är landsväg en bit men de gick superbra o tror att pappa blev liiiiite stolt över mej. ^^
Så nu ska jag väll ringa körskolan också om att jag vill köra med dom och så måste jag ta mej dit o göra lite test och sånt på datorn. Känner att de är lite läskigt att gå dit men har hängt med under teorin vi hade så borde ju inte va allt för svårt hoppas jag. Många saker är ju faktist självklart som att köra på höger sida, hålla hastigheten och sånna saker. Men just nu känner jag mej lite duktig sen jag o pappsen körde. =)

Imorgon ska jag på arbetsintervju så jag hoppas de tycker att jag är den de letar efter och att jag inte "är för kort" som vanligt. Jag vill verkligen ha ett jobb nu, har ju inte så mycke annat för mej förutom träningen o körkortet. Vill kunna skaffa en egen lägenhet som jag får fixa som jag vill ha de. Är så tråkit att bara sitta hemma o inte träffa folk. Vill ut och festa och dansa för det va superlänge sen. Alla verkar ha pojkvänner nu så det är kanske inte intressant för de att gå ut men man kan väll gå ut även om man har partner? Eller jag kanske har fel? Jag vet inte längre...börjar tröttna på att vara ensam men ändå kan det vara skönt ibland att kunna ha så mycke plats man vill i sängen och har tid för allt o det blir inte hemmakvällar med killen helatiden.
Men men...

Fikade med Emmy också i torsdags, de va riktigt trevligt för hon är en sån underbar människa! I början utav gymnasiet hade vi inte alls bra kontakt men senare typ i trean vart det mer o mer att vi jobbade ihop och snackade. I januari nån gång så följde jag med henne till Linköping för hon skulle gå på reservupprop på universitetssjukhuset. Vi ägde på att hitta i linköping! xD Men ärligt så var det riktigt roligt var så nervös för henne och hoppades att hon skulle få en plats för hon vill ju plugga just de. Men vart ingen plats den här gången! =( Men efter det så drog vi till ikea ett tag och kollade en massa saker. Emmy hittade jättefina glas som hon köpte o jag köpte lite gångjärn till pappsen. Sen drog vi oss hem till norrköping igen. Vi har faktist riktigt trevligt ihop! =D Är jävligt glad att vi vart så bra vänner sista året!



Fin bild på Emmy från studenten! =D

Snart fyller man ju år också...20! Ska väll bli sådär...inget särskilt kommer väll hända. Ska o ta en födelsedagsfika med Nicklas sen ska jag ha en till födelsedagsfika med Eve, Carro och Marie som är så underbara! Sen vet jag inte om de blir nått med mina polare...Erika o jag har snackat om att jag ska till henne i Uppsala o så har vi trevligt där ist för i lilla norrköping! Då ska jag också träffa Alex...de längtar jag till för vi har snackat så länge o han verkar vara en underbar människa! =) Sharon o Jonna har jag faktist inte hört så mycket ifrån så vet inte vad jag ska hitta på med dom om de vill så klart...

Oj nu vart de ett jättelångt inlägg men men vad ska man göra när man har mycke att berätta?!

Kram kram

RSS 2.0