Faster o allt!

Jaa nu va de ju ett bra tag sen jag skrev igen! Orkar inte alltid skriva men nu kommer en del! =)

Inatt kl. 01.23 blev jag faster åt en jättefin liten pojke som heter Noam. Det var ju beräknat att han igentligen skulle kommit i söndags men blev lite uppskjutet! Men nu har han äntligen kommit o han kommer säkert bli fasters älsklingsbarn kan jag lova! ;)



Här har vi den fina lilla pojken som jag blivit faster åt! =D

Åh ibland längtar jag verkligen till när jag blir mamma åt ett fint litet barn. De är ju så söta!...så länge de inte skriker! ^^


Annars då...jaa jag har kört en del på körskolan men sist var visst inte min dag! =/ Det gick inte alls som jag ville men men alla går vi ner i nån svacka ibland. Men men jag hoppas iaf att jag har körkort snart, bara så att du vet pappa så kommer du inte ha nån bil! ;) hihi nae då kanske bara lånar den ibland.

Så har jag ju börjat träffa en kille som jag är ganska intresserad av. ;) Fin som person, ser bra ut och har taktkänsla och de räcker ju inte med de utan han kan sjunga också! =P Lite roligt att de gått uppåt på den fronten iaf.

Men så går de ju ner igen eftersom farfar är ganska dålig nu...börjar bli virrig och mår aldrig bra när man frågar. Lite tråkit men han är ju ganska gammal också, inget man kan göra nått åt! Morfar har de visst lite svårt han också efter operationen och så...har inte hört så mycket om det nu men hoppas de blir bättre.

Inget jobb har jag fått än heller men ska börja på adecco nästa vecka o få ersättning där ifrån så man har lite pengar kanske...men ska få tillbaka från skatten när jag jobbade! Inte lite härligt med pengar! Men de är ju inte bara jag som har de svårt att hitta jobb just nu. Vatt lite med Emmy o vi snackar ju en del om jobb o sånt när vi ändå ses. Hon va på nån intervju o jag trodde verkligen hon skulle få det jobbet! Men så fick hon de inte...fan de ska bara veta vad hon är för supertjej! De har verkligen missat nått!

Sharon drar snart till thailand igen o pluggar...men i 9 MÅNADER den här gången! Så då blir man lilla Erika i sverige igen. Som tur är så finns de ju fortfarande människor kvar! Men om de är så att jag får ett jobb så har jag lovat att hälsa på! Hoppas verkligen att jag kan de...komma ifrån tråkiga sverige ett tag!

Men men hoppas ni som följer min blogg har det bra och tar hand om er!
Kramar lilla Erika

RSS 2.0