Tisdag...

Usch! Säger bara de! De är ju inte LITE segt att jobba där jag jobbar, sitta framför en dator hela dagarna. Märks att jag inte är van vid att sitta vid en dator så mycket längre. Har iaf en trevlig arbetskamrat, Emma. Känns skönt att vara 2 tjejer i katalogavdelningen men vi har ju Daniel också. Skönt att kunna vända sej till om det är nått som inte stämmer, även om jag ofta vänder mej till Emma. Känner mej så trög vissa gånger o Emma verkar ju kunna allt flytande men ändå. Jag försöker o det går ju framåt.

Det var om jobbet de...Nu över till resten av livet.

Va ute o sköt med fbu i helgen, jävligt kul som alltid enligt mej! ^^ Men iaf jag vart stolt när jag fick 11,5 cm mellan ytterskotten liggande med ak5. Hehe även om massa andra fick bättre. Fick en förhårdnad på mitt pekfinger på högerhanden från manöverhantaget och en del blåmärken o inte bara de utan jag fick träningsverk också! xD



Hihi jag med min ak5! =)



En liten del av gruppen som skulle ut o skjuta. =)



O en lite bättre bild på mej =)

Aja över till resten då.

Morfar o hans bihang har fått en lägenhet o ska flytta till Åby, Grattis till dom som har MASSA saker o bihanget vill inte slänga nått tydligen. Men men de blir ju deras probs sen.

Vatt lite hos Robin o hälsat på hans lilla misse Blitz, så jävla söt kattunge! =D Han sov på mej ^^ så söt så att man skulle kunna pussa o krama ihjäl den lille. =D Ska fixa en liten leksak till honom, Robin tror du den lille leker med du vet de där i kinderägg? Du vet den där gula som leksaken brukar ligga i? Tänkte om han ville ha dom. =D hihi

Pappsen o jag har isolerat en del på vinden men nu har jag inte kunnat hjälpa till på ett tag för jag jobbar ju nu. Lite synd för jag gillar de stunder jag kunde ha me pappsen ute på landet o ta de lugnt. Men men blir väll en del sen när jag inte har nått jobb igen.

O över till nästa sak...Jag förstår mej inte på vissa människor när de gäller att ses. Man säger en tid då båda vet "jag har inget för mej då, jaa då kan vi ses". Jättekul att ses men tills personen hör av sej senare o säger nae kunde visst inte ida. Och det som irriterar mej mest är att det är inte bara en gång utan ganska många fler gånger. "Vi kan ju ses i veckan, jag hör av mej" så väntar man till de blir freda...lörda o tillslut sönda. "Skulle inte vi ses i veckan?" "Ja just de, men jag kan nästa vecka"...och så fortsätter de så. Jaa visst att de kan hända nån gång då o då men va fan!!!! Inte varje gång eller hur?!

Aja nu ska jag sluta snacka om de blir bara så irriterad.

Va på handledar lektion me lillsis och pappsen igår...3 TIMMAR tog de men men. Som tur är behöver man ju bara göra de en gång... =)

Fan Sharon kom hem nu så jag kan snacka av mej, vill höra allt som du har gjort ju! Saknar dej som fan kan jag lova! Fu fattas o de känns så tomt. Ingen man kan ringa under en vardag o bara säga tja ska vi hitta på nått o snacka skit?...De är bara dej jag kan snacka om allt med. <3 Älskar dej massa vettu!'



Sen du åkte så känner jag mej som ingenting, KOM HEM SNART!!!

Snart är de dax att sussa...jobb imorron hörs...

/Erika

RSS 2.0