Snart är de jul o grejer...

Jaa nu kommer ett inlägg långt senare igen. Men vad ska man göra när man inte orkar!? =P

Aja nu har min BEJBI kommit hem!!! <3 Äntligen, har saknat henne massa när hon har vatt borta!



Men nästa gång drar vi tillsammans ifrån lilla skitsverige! =) Längtar tills jag får uppleva saker utomlands ensam och med min bästa vän. De skulle ju inte kunna bli bättre. =) Eller joo...att de inte skulle KOSTA SÅ JÄVLA MYCKE! Men men de är ju inte så dyrt att leva där. Skulle vara skönt om man kunde hitta nått okej jobb där borta o vara där ett tag...

Nu när min älskling har kommit hem så känner jag mej inte lika tom längre. Kändes som man bara sov och inte gjorde nått speciellt när hon var borta... Mamma tröttnade nog en del på mitt tjat om "snart mamma, snart kommer sharon hem".

Feeeest! =D

En bild på mej, sharon, petra och niklas från hugos! ;)



Ni som kanske inte ser så har jag färgat håret mörkare men de är bara test, än så länge! Kanske blir ännu mörkare senare. Man vet aldrig! ;)

Jaa va har hänt annars då? Inte mycke ska jag säga, har vatt på mina teorilektioner till körkortet. Nästa onsdag är sista teorin sen blir de massa köra så att jag kan göra proven till i sommar! Åh va härligt när man har de sen, bada med polare åka vart man vill o så. Men men hopas jag verkligen klarar de.

Just ja, kom på att vi var ju o badade på bad huset också! De va roligt men lillsis bröt tydligen tån! ^^ Inte så bra kanske men hon märkte de inte förrän typ 1-2 dagar senare att hon hade jätteont o så.

Men de har hänt en del andra saker som jag inte känner att jag ska ta upp här men livet går vidare och allt går upp och ner vissa gånger. Men just nu känner jag mej okej även om jag just nu är arbetssökande och så men kan ändå köpa fina julklappar till min familj som jag alltid velat göra.

Aja ta hand om er alla så får vi se när jag skriver igen! ^^

PUSS O KRAM!

RSS 2.0